Bedrijfsarts op het WebTM     
Verzuimconsulten op de digitale snelweg.
 
Het is u vast wel eens overkomen.
U ontmoet Sonja op het carnavalsfeest. Leuke meid! Maar ja, ze is al 3 weken ziek wegens psychische problemen. Raar eigenlijk...
Of Klaas, die met een mogelijke hernia kampt en vanwege de pijn niet kan werken. Toch ziet u hem geregeld bij de supermarkt, sjouwend met tassen vol met boodschappen naar zijn auto.
Waarom gebruikt hij geen winkelwagentje? Waarom kan hij niet gewoon een paar uur komen werken?
Vervelend nou... Bianca moest vandaag starten met haar re-integratietraject maar meldde zich af. Zij kan het nog niet aan. Uw pogingen om de bedrijfsarts te spreken stranden om allerlei redenen.
Wat nu?
U wilt een ideale situatie.  
U wilt de bedrijfsarts direct spreken zodat u uw verhaal kwijt kunt!  Het liefst vanuit uw huis of op kantoor. Een face to face-gesprek, zodat u de persoon achter de naam ziet. Dat schept een band, waardoor u zich wat makkelijker kunt uiten over zaken die eigenlijk niet binnen uw vakgebied liggen. U wilt duidelijke antwoorden op uw vragen over de mogelijkheden en onmogelijkheden èn over wat u wel en niet
magverwachten.
Bedrijfsarts
Bedrijfsarts op het web™ is voor u een interessante oplossing.
Met enkele muisklikken kunt u een afspraak met de bedrijfsarts arrangeren en via het web een face to face-gesprek  houden. U haalt als het ware de bedrijfsarts in huis.
 
Het mes snijdt aan twee kanten!
Ook uw werknemer wordt uitgenodigd voor een spreekuurconsult bij de Bedrijfsarts op het web™. De bedrijfsarts voert het verzuimgesprek met uw werknemer via het web en wisselt  informatie uit. De kwaliteit van het gesprek ligt op hetzelfde niveau als dat van een spreekuurconsult op
locatie.

Het is nu ook mogelijk om door de Bedrijfsarts op het web™ een spoedcontrole te laten uitvoeren zonder dat dit voor u een kostbare aangelegenheid wordt. In gevallen waarin uw werknemer beperkt mobiel is, is Bedrijfsarts op het web™ een goed en werkbaar alternatief. Uw werknemer hoeft niet meer te reizen naar de spreekuurlocatie en u bespaart daarmee de reiskosten.

Wat zijn de voordelen?
    1.  Toegang tot de Bedrijfsarts op het web™
    2.  Directer contact
    3.  Face to face gesprek
    4.  Persoonlijke aandacht voor de problemen waarmee u wordt
         geconfronteerd
    5.  Snellere uitwisseling informatie  (“Just in Time”)
    6.  Vertrouwde omgeving vanuit huis of vanaf kantoor
    7.  Besparing op telefoon- en reiskosten en op de reistijd

In combinatie met het beste verzuimbegeleidingsprogramma SVS-ONLINE zorgt u ervoor dat u met Bedrijfsarts op het web™ legio aan mogelijkheden heeft om grip te houden op het verzuimtraject. 
 
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en/of een afspraak met de bedrijfsarts op het web.
 
<<Home pagina                      

SVS-Studieklas op het web
Studieklas op het web is erop gericht om werknemers tijdens verzuim niet stil te laten staan. Verzuim wordt geen verloren tijd, maar een investering in de toekomst.

SVS-Studieklas op het web
 
SVS-Coach op het web
Online coaching voor proffesionele begeleiding via de webcam. Neem afscheid van uw angsten en krijg grip op de situatie.

SVS-Coach op het web